Boerenkool opwarmen

boerenkool fotoBoerenkool opwarmen, heerlijk!

Wanneer je een restje boerenkool hebt, kun je dit de volgende dag opwarmen. Wanneer je het opnieuw opwarmt, dan is er niets lekkerder, dan er een aantal toevoegingen aan te doen. Boerenkool opwarmen, wat uit een pot komt, is vrij eenvoudig. Je zet het op het vuur en zorgt dat het de juiste temperatuur krijgt. Daarbij kun je gekookte aardappels doen en vervolgens door elkaar stampen, een gewelde rookworst erbij en je maaltijd is klaar.

Een restje boerenkoolstamppot

Wanneer je een restje boerenkoolstamppot hebt, dan kun je dit opwarmen op verschillende manieren. De boerenkool opwarmen, door het in de koekenpan te doen, met een klontje boter, of met wat spekjes erdoor, maakt dat de smaak alleen maar beter wordt.

Je kunt er eventueel ook wat jonge kaas aan toevoegen, waardoor het restje boerenkool meer verzadigd, dus meer lijkt dan het is. Boerenkool opwarmen in de koekenpan is ook lekker, wanneer je er een ei door doet, deze bak je met de boerenkool mee, een beetje kaas toevoegen en aardappelschijfjes meebakken. Vervolgens de rookworst in stukjes snijden en deze als laatste meebakken, of los ervan opwarmen en in mooie schijfjes op de boerenkool leggen. Eet smakelijk!

Probeer zeker niet je boerenkool in de magnetron op te warmen – ze wordt hierdoor alleen maar minder lekker én minder gezond!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *